Віза в Шрі-Ланку. Митні правила на Шрі-Ланку

Опубликовано:

2011-09-09

Віза: Звичайний строк оформлення документів у посольстві – 1 день. Необхідні: закордонний паспорт, 1 анкета з фото й авіаквитки. Стягується консульський збір. Для російських громадян, що перебувають на строк до 30 діб, віза не потрібна.

Митні правила: Дорогі предмети й речі декларуються для їх наступного безперешкодного вивозу. Заборонено вивіз: без спеціального дозволу – предметів, що представляють історичну або культурну цінність, антикварних масок, манускриптів, книг, виробів зі слонових кісток, колекцій монет і марок, неопрацьованих дорогоцінних і напівкоштовних каменів, чаю (більше 2 кг).